Diensten

Onze diensten

Bernards Metaal in Groesbeek en omgeving

Bernards Metaal is al jaren een begrip in Groesbeek en omgeving op het gebied van laswerk, metaalbewerking en de montage hiervan. Onze diensten zijn erg gevarieerd. Van grote staalconstructies voor zakelijke klanten tot een stalen trap in een nieuwbouw woning voor particulieren. Daarnaast hebben wij ook verschillende samenwerkingen met andere metaal bedrijven. Waardoor wij onze klanten altijd op de juiste manier kunnen helpen. Onze 3 hoofddiensten zijn laswerk, metaalbewerking en montage.

Laswerk

RVS, staal of aluminium kunnen allemaal door ons worden gelast. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende soorten laswerk is jouw klus bij Bernards Metaal altijd in goede handen.

 

Bernards Metaal beschikt vrijwel over alle verschillende lastechnieken. Uiteraard zijn we ook altijd bezig om dit te verbeteren en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden omtrent de lasprocessen.

Advies nodig over jouw laswerk project? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag om samen iets moois te creëren.

Metaalbewerking

De mogelijkheden in metaalbewerking zijn oneindig. Bernards Metaal heeft al veel projecten opgeleverd. Verschillende voorbeelden zijn metalen tafels, trappen, hekwerken en deuren.

 

Metaalbewerking is al jaren een specialiteit van Bernards Metaal. Van RVS meubelen tot constructies voor binnen- en buiten. Bernaards Metaal is dé op partner op het gebied van metaalbewerking. Voor ieder project een uniek ontwerp op maat, samen met de klant bekijken we wat de wensen en behoeften zijn. Wij helpen de klant van ontwerp tot montage.

Montage

Een goed project is pas echt klaar als alles ook netjes gemonteerd is. Dat is ons streven. Bernards Metaal verzorgd ook montages op locatie.

 

Het project begint aan de tekentafel, de productie vind plaatst in onze werkplaats en vervolgens wordt het gemonteerd bij de klant op locatie. Het complete plaatje. Bernards Metaal ontzorgt de klant van volledig A tot Z. Van advies tot samenwerken, de keuze is aan de klant. Daarnaast werken we samen met verschillende partner bedrijven, waaronder Rikken Metaalbewerking.